SERVICE -OCH REPARATIONSTEKNIKER

 

Tubus System International AB söker ytterligare en Service- och Reparationstekniker till vårt huvudkontor i Mölnlycke. Tjänsten innebär att montera, utföra service och/ eller reparationer av specialmaskiner och utrustning, vilka till stor del är egenutvecklade för att optimera kvalitet och utförande hos våra produktionsbolag. Du tillsammans med kollegor ansvarar för hela arbetsflödet från godsmottagning, orderregistrering och reparationer/ service.

 

Våra medarbetare har stor kunskap om våra tekniska lösningar, utrustning och arbetsmetoder. För oss är det en självklarhet att vi ska ha nöjda kunder. Det är också en självklarhet  att våra medarbetare är motiverade och vill göra ett bra jobb. För att uppnå detta jobbar vi alltid med kvalitet som högsta prioritet  i alla arbetsmoment och i vår utveckling. Vi ser därför ständigt över våra arbetsprocesser för att alltid ligga i framkant.

 

Som person är du prestigelös, lyhörd och kan arbeta självständigt. Du är van att arbeta utifrån instruktioner, tekniska beskrivningar samt har god verktygsvana och viss erfarenhet av el/elektronik.
Du uppskattar problemlösning och service. Du kan hantera, för arbetet relevanta, arbetssystem via dator. Eftersom vi har verksamhet i Sverige och ytterligare länder i Europa behöver du utöver svenska kunna engelska i tal och skrift. Allra viktigast är dock din personlighet och din inställning.

 

Tubus System International AB ingår i WBF koncernen där Tubus System International AB utgör navet i koncernens Tubus System bolag som idag finns i Sverige, Holland, Tyskland och Italien. Företaget ansvarar bland annat för metoder, utveckling, service & reparationer av specialmaskiner och utrustning för att optimera kvalitet och utförande hos produktionsbolagen.

 

Ansökan och frågor mejlas till:

malin.holmberg@tubussystem.se

 

This site uses cookies, by continuing you agree to the use of cookies.